banner1

Er det sikkert?

Helt sikkert. Vi benytter Epay, Nets, Post Nord samt andre anderkendte virksomheder, så du er sikret den bedst mulige oplevelse ved at handle med os.

Jeg kunne tænke mig andet garn end der er i et strikkekit hvad gør jeg?

Enten skriver du en bemærkning i ordre bemærkninger når du checker ud af kassen/ betaler. Alternativt kan enten ringe eller skrive til os.

Jeg har ikke modtaget min ordrebekræftelse er min ordre modtaget?

Har du kørt betalingen igennem uden problemer, kan du være sikker på at vi også modtager din ordre. Måske din ordrebekræftelse er havnet i Spam eller uønsket post. Det oplever vi desværre af og til, så kig i de postkasser, så finder du måske ordrebekræftelsen der.

Kan jeg få pengene tilbage?

Fortryder du dit køb indefor 14 dage, kan du naturligvis få dine penge tilbage. Se venligst vores handelsbetingelser

Hvor hurtigt leverer i?

Har du bestilt varen inden kl 12.00. sender vi den samme dag, og typisk vil den være fremme ved dig dagen efter. Med forbehold for om Post Nord og GLS lever op til deres forpligtelser. Vi holder lukket onsdag og søndag, og derfor sender vi heller ikke garn på disse dage.

Hvad er ideen med kundeklubben?

Vi ønsker at belønne de kunder der handler med os. Jo mere du handler med os jo større fordele opnår du.

Hvad får jeg ud af at være med?

rabatter og andre belønninger