Bedstes Garn

Danmarks hyggeligste garnbutik på nettet

Bedstes garn er startet i 2015. Webshoppen er startet med ambitionen om at yde den samme gode service til kunderne på nettet som i den fysiske butik i Farsø

Vi vil gå langt for at sikre kundernes tilfredshed. Derfor har vi startet en kundeklub således at du som kunde bliver belønnet for din loyalitet, så jo mere du handler hos os, jo mere belønnder vi dig. Kort sagt Bedstes Garn er din garnbutik på nettet.

I butikken forhandler vi kvalitets produkter fra Hjertegarn, Mayflower, CeWec, Permin, Knit Pro, Addi og mangle flere. Alt sammen nøje udvalgt og i en kvalitet, vi kan stå inde for.

Frontfiguren i butikken er Karen Jensen, det er som oftest hende, du møder, når du kommer ned i butikken i Farsø eller ringer til butikken. Hun er bedstemor med stort B og har lagt navn til butikken “Bedstes Garn”. Børn, børnebørn og svigerbørn har i mange år nydt godt af Karens evner med strikkepinde og hæklenåle. De seneste år har strikkeglade piger, drenge, kvinder og mænd handlet garn hos Karen. Butikken i Farsø forhandler desuden med gulve, gardiner solafskærmninger og brugskunst.

Karen har ofte oplevet at få henvendelser fra strikkeglade personer i hele landet, der har efterspurgt lige nøjagtig, de produkter, hun forhandler. Derfor er webshoppen nu oprettet, så strikkeentusiaster i hele landet kan nyde godt af det store udvalg af kvalitetsprodukter butikken forhandler.